Reklamı Kapat

Etli Nohutlu Pilav

Tarif Puanı
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
11 oy verildi.
4,00 puan
Loading...

Etli Nohutlu Pilav
24 Temmuz 2014 1044 defa okundu 0 yorum
  • Kişi Sayısı:
    4 kişilik
  • Hazırlama Süresi:
    20 dakika
  • Pişirme Süresi:
    25 dakika

Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 200 gr kuzu eti
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 4 su bardağı su
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Yapılışı

Öncelikle etler ayrı tencerede kavrulur. Pirinçler de sıcak suda ıslatılır. Daha sonra tencerenin en altına etler, sonra nohutlar eklenir. Üzerine de pirinçler ilave edilir. Suyu koyarken tencerenin kenarından dökelim ki dağılmasın malzemeler. Ve pirinç pişene kadar pişirelim. Afiyet olsun.

İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.