Reklamı Kapat

Izgara Balık Tarifi

Tarif Puanı
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
8 oy verildi.
4,63 puan
Loading...

Izgara Balık Tarifi
24 Temmuz 2014 1111 defa okundu 0 yorum
  • Kişi Sayısı:
    2 kişilik
  • Hazırlama Süresi:
    25 dakika
  • Pişirme Süresi:
    30 dakika

Malzemeler

  • 1 adet çipura, levrek veya palamut
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Yapılışı

Tercih ettiğiniz balığın içini temizleyin. Yıkayın ve kurutun. Zeytinyağı ve tuzla balığın içini ve dışını ovun. Balığın dış yüzüne bıçak ile çizikler atın. Yağlanmış fırın tepsisinde 175 derecede daha önceden ısıttığınız fırında pişirin.

İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.